به گزارش کاشان حامی، با توجه به انتشار برخی اخبار مبنی بر وجود برخی ترکیبات خطرناک و سرطانزا در چایهای سیاه در فروشگاههای کاشان موضوع را از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان پیگیری کردیم. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتوگو با کاشان حامی اظهار داشت: طبق تحقیق انجام شده در این دانشگاه، چایهای سیاه موجود در فروشگاههای شهرستان کاشان ترکیبات خطرناک سرطانزا و ترکیبات مضر غیر سرطانزای بالاتر از حد استاندارد ندارند و سلامتی افراد را تهدید نمی کند. محمدباقر میرانزاده، با اشاره به انجام پژوهشی با هدف سنجش غلظت فلزات سنگین در چای سیاه موجود در فروشگاههای شهرستان کاشان افزود: براساس نتایج به دست آمده از این مطالعه مشخص شد که در مورد چای خشک سیاه، غلظت فلزات سرب، مس، کادمیوم، نیکل، آهن، روی و کروم در تمامی نمونهها در حد استاندارد بوده است. وی تصریح کرد: چای یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین نوشیدنی های مصرفی در سبد غذایی خانواده ها به ویژه ایرانیان است و وجود هرگونه آلودگی در چای میتواند سلامتی مصرفکنندگان را به خطر اندازد. میرانزاده، با بیان اینکه اطمینان از بیخطر بودن چای بسیار حائز اهمیت است، ابراز داشت: در این مطالعه، چای دم کشیده نیز به جز کادمیوم به میزان ۳۴ درصد از نمونهها مابقی فلزات سنگین در حد استاندارد بود.