محمدرضا رشیدی در گفتوگو با خبرنگار کاشان حامی ، ضمن اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی در منطقه کاشان، اظهار داشت: در این مدت، از ۱۴ واحد تولید موادغذایی بازدید شد که طی این بازدیدها ۱۰ نمونه برداری از محصولات تولیدی صورت گرفت. وی افزود: در این زمان ۴۰ مورد نمونهبرداری به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی این معاونت جهت کنترل و بررسی از واحد های چون نیروی انتظامی، اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برای نمونههای لبنیات و آرد) و معاونت بهداشتی از سطح عرضه ارسال شد که مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به تشدید نظارت و بازرسی از داروخانههای شبانهروزی و کشیک در ایام نوروز و تولیدات مواد غذایی از ابتدای طرح سلامت نوروزی تصریح کرد: این طرح با تشکیل سه اکیپ بازرسی از داروخانههای تحت پوشش، مراکز تولید مواد غذایی و همچنین تشکیل کشیک آزمایشگاه مواد غذایی و آرایشی اجرا شد. وی ابراز داشت: در این مدت از داروخانههای سرپایی و بستری، ۲۴ مورد بازدید صورت گرفته و نحوه ارائه خدمات دارویی به شهروندان و مسافران نوروزی مورد بررسی قرار گرفت و ۱۳ داروخانه شبانهروزی در این ایام به شهروندان و گردشگران خدمات ارائه میکنند. رشیدی ضمن اشاره به تشدید نظارتها بر واحدهای تولید غذا تصریح کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی، برای سه واحد تولید موادغذایی به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی اخطار صادر شد.